Betsson betting recension - Stöd

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till SEK 500 + 100 Gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Stöd

Stöd

Vi hittade Betssons dygnet runt kundsupportalternativ lyhörd och personalen professionell och hjälpsam under våra tester. De svarade på våra frågor om insättningsmetoder och bonusinlösen med snabba svar och inget krångel - de vet verkligen vad de marknadsför, till skillnad från många andra bettingsidor som inte har lagt så mycket arbete på sin supportpersonal.

Betssons livechatt på plats behövde cirka 30 sekunder för att koppla oss till en representant; Men inom några minuter blev vi länkade till en person via e-post och deras telefonhjälplinje.

Kundvårdspersonalen på Betsson fick tidigare priset för bästa support vid EGR Nordics Awards 2016 är ett exempel på det betydande arbete som har lagts ner på att tillgodose behoven hos Betssons kundkrets.

Hur kan jag kontakta Betsson?

Här är hur spelarna kan komma i kontakt med Betsson om de skulle ha några frågor eller funderingar.

Supportspråk

  • engelsk
  • norska
  • svenska
  • finska
  • tysk
  • putsa
  • spanska
  • portugisiska
Betsafe samarbetar med Gaming Innovation
2022-12-14

Betsafe samarbetar med Gaming Innovation

För att fortsätta tillhandahålla Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. och Betsson Group förhandlat fram en långsiktig förlängning av partnerskapet. Partnerskapet består av hela affärsverksamheter i flera territorier och kundservice. Kontraktet sträcker sig till 2025, tack vare den treåriga förlängningen.

En smygtitt på Betssons upptagna 2022
2022-09-21

En smygtitt på Betssons upptagna 2022

Betsson grundades 1963 och är ett av de största namnen inom onlinespelbranschen. Dess existens i hjärtat av underhållning i över fem decennier är ett bevis på att denna bookmaker konsekvent har levererat på högsta nivå.