Melbet's New Edge of Betting

Nyheter

2022-06-29

Melbet är välkänt för sina enastående sportspeltjänster. Spelare som använder leverantören kan delta i en mängd olika sportevenemang. Sedan starten har plattformen gjort betydande utveckling för att tillhandahålla tjänster i världsklass till sina användare.

Melbet's New Edge of Betting

Det finns mer än tvåhundra sportevenemang som spelare kan satsa på varje dag. Sidan är lämplig för både nya och erfarna spelarna. Några av de framstående sportanvändare som kan hitta på Melbet är Formel 1, Innebandy och baseball. Även bowls, snooker, curling och skidåkning är tillgängliga hos leverantören, bland andra sporter.

Melbet erbjuder mer än 20 000 bettingevenemang före match per månad. De tillhandahåller också en livestreamingtjänst som sänder högupplösta matcher från de viktigaste ligorna, inklusive La Liga, Bundesliga och Premier League.

Den mest framträdande egenskapen är dock multi-Live. Funktionen tillåter kunder att titta på och satsa på upp till fyra olika sportevenemang samtidigt. Melbet har också ett mediesamarbete med spanska La Liga. Stora klubbar som Real Madrid och Barcelona tävlar och partnerskapet är en av deras mest anmärkningsvärda framgångar.

Bonusar hos Melbet

Bonusar och kampanjer är metoder som används av många onlinespel- och spelbolag för att locka nya konsumenter och behålla befintliga. Bonusar kommer i olika former, inklusive som en första insättningsbonus för nya kunder eller gratisspel om de uppnår vissa villkor som ställs av sajten. Det finns ett antal löpande kampanjer med Melbet.

Kampanjkod Bonus

Användare kan få upp till $100 genom att använda koden. Kampanjkoden är en fantastisk affär, och fler erbjudanden finns tillgängliga. Andra välkomsterbjudanden är tillgängliga för andra länder över hela världen. För att vara berättigad till bonusen måste spelarna göra en minsta insättning på $10.

För att kunna använda allt som Melbet-sajten har att erbjuda måste man först skapa ett konto hos spelboken. För att få välkomstgåvan på upp till $130 (€100), måste spelare ange kampanjkoden STYVIP1. Det finns särskilda sidor med fler tips och information om kampanjkoden.
Spelare kan slutföra registreringsproceduren på flera olika sätt. Ett klick, telefon, e-post och sociala medier kan alla göra detta. Det är inte en komplicerad procedur, men de måste förse Melbet med korrekt information.

Välkomstbonusar för nya spelare

Melbets välkomstbonus är föremål för specifika villkor och begränsningar. Till att börja med är varje kund bara berättigad till en välkomstbonus. Detta gäller för en enfamiljsadress, en delad dator och en delad IP-adress. Användare kan inte öppna flera Melbet-konton med samma kontoinformation, såsom ett bankkonto, kreditkort, onlinebetalningskonto eller e-postadress. Om det upptäcks att man har utnyttjat bonuserbjudandet kommer Melbet-kontot att avslutas.

Villkor för välkomstbonusar

Incitamentet måste användas inom 30 dagar efter dess utgångsdatum. Dessutom måste spelare använda hela bonusvärdet innan de tar ut pengar från sitt konto. Innan du gör ett uttag måste du uppfylla alla andra bonusvillkor. Annars kommer bonusen och alla intäkter att förverkas. Melbet förbehåller sig också rätten att bevilja eller annullera bonusen om det anses nödvändigt.

Användare måste satsa 12 gånger bonusbeloppet i ackumulatorspel för att vara berättigade till bonusen. Minst tre evenemang måste inkluderas i alla ackumulatorspel. I ett ackumulatorspel måste minst tre evenemang ha odds på 2,10 eller högre. När alla satsningar som gjorts med det beloppet har avgjorts anses det erforderliga insatsbeloppet vara uppfyllt. Andra kampanj- eller specialerbjudanden kan inte kombineras med välkomstbonus. Innan de uppfyller omsättningskraven för bonusen kan spelare ta ut sina pengar och förlora priset och alla tillhörande vinster.

Gratisspel på födelsedag

Melbet vill att användarna ska få en unik vadslagningsupplevelse. Således, på en spelares viktigaste dag på året, erbjuder den en speciell födelsedagsbonus. Om man vill vara berättigad till födelsedagsbonusen måste man ha satt in minst 100 € och ha haft sitt konto i minst 30 dagar. Dessutom måste man ha varit aktiv under de senaste 30 dagarna före sin födelsedag, och en personlig profil måste fyllas i.

Partnerskap med Ghanas WSbettico

Melbet och Bettico har gått ihop för att göra det lättare för spelarna att duplicera spelkuponger från båda sidorna. Denna nya funktion låter spelare dela spelkuponger med sina kompisar. WSbettico är världens första sociala bettingplattform baserad på blockkedjan. Detta kommer att ge spelarna en konkurrensfördel på spelmarknaden. Med WSC-token kan användare komma åt olika oddskuponger, sälja sannolikt vinstbara odds, delta i P2P-betting och skapa en personlig vadslagning.

Leverantörerna strävar efter att skapa en miljö som lämpar sig för att spela en mängd intressanta NFT- och VR-spel och ha tillgång till en mängd lönsamma investeringsvaror genom WSC AI:s rekommendationer. Två andra skäl att gå med i detta projekt är Mentors World och WSC Metaverse.

Senaste nytt

2022 FIFA World Cup åttondelsfinal - Brasilien vs Sydkorea
2022-12-05

2022 FIFA World Cup åttondelsfinal - Brasilien vs Sydkorea

Nyheter